Linkedin profile makeover


En Linkedin profil eller företagssida brukade vara ”trevlig att ha”. Idag är det uppenbart att Linkedin profilen avgör det första intrycket. Det kan leda till ett varmt möte eller i värsta fall ett avbokat möte.

Ett företags varumärke är summan av alla medarbetares Linkedin profiler. Linkedin profilen är mer än en digital-CV. LinkedIn™ är världens största professionella nätverk, där yrkespersoner utbyter erfarenheter, ber om och får rekommendationer och hittar kunder, leverantörer och partners etc.

Med andra ord – Linkedin är ett digitalt visitkort som bidrar till att etablera ditt professionella varumärke. Detta första intryck avgör vilka möjligheter du får.

MSI Makeover av profilen

MSI makeovers av LinkedIn profilen bidrar till att du får fler möjligheter och vidmakthåller ett stark professionellt rykte.

Makeover Services International (MSI) utför uppdrag för stora multinationella företag samt privatpersoner. MSI har utfört tusentals Linkedin-profil Makeovers för kunder i 11 länder. MSI finns globalt med lokala resurser. De erbjuder diskreta makeovers i Linkedin profiler och Linkedin företagssidor samt Re-makeovers dvs uppdateringar när du gör karriär.

Boka din Linkedin makeover här; www.makeoverservices.com

Få 5% rabatt när du anger koden: E4GW-JAXM-KL3M.

Bland kunderna finns; SWECO, NNE Pharmaplan, Alliance + och Bossard mfl.

Copyright © LinkedInexpert och Affärsnätverkande i Sverige AB, Falugatan 3, 112 31 Stockholm